Yoga ve Meditasyon Severlere Hediye Seçenekleri

Yoga ve Meditasyon Severlere Hediye Seçenekleri

 

Yogiler ve yoginiler için birbirinden tatlı ve işlevsel hediye seçenek ve fikirlerini sizler için 15 maddede derledik. Meditasyona faydalı olacak seçenekleri de unutmadık! Sevgiyle!

1. Ses Çanakları ( Tibet Kasesi - Singing Bowl ) 

Meditasyonu derinleştirmek ve aydınlanma sürecinde destek amacıyla kullanılmaya başlanmış olan Tibet kaselerinden yayılan titreşimlerin, beyin dalgalarını Teta seviyesine indirdiği ve vücudun hücreleri arasındaki enerji bozukluğunu dengelediği belirlenmiştir. Derin rahatlama, Reiki, çakra dengeleme, meditasyon, stres seviyesini azaltma gibi konularda yardımcı etkileri olduğu kanıtlanmıştır. 

MiaMantra’da bulabileceğiniz ses çanakları için buraya tıklamanız yeterli. 

A picture containing table, wooden, indoor, wood

Description automatically generated

2.  Yoga Matları

Tek taraflı veya iki taraflı kullanabilen yoga matı alternatifleri elbette yogi ve yoginileri her daim mutlu edecektir. İnternet üzerinde pek çok kaynaktan ulaşabilir ve satın alabilirsiniz.

Text

Description automatically generated

3. Yoga Matı / Pilates Matı Tutucu

Yoga matını kolaylıkla taşıyabilecekleri hafif / kullanışlı yoga matı tutucuları için farklı bir çok alternatif bulabilirsiniz. MiaMantra’nın en doğal hali ile makrome mat askıları için tıklayın.A picture containing swing

Description automatically generated

4.Yoga Pozunda Esprili Heykelcikler / Objeler

Özellikle meditasyon yapan ve Namaste pozundaki eğlenceli ve esprili objelere ulaşmak için bu linki takip edebilirsiniz. MiaMantra’da derlediğimiz bu ürün gamına bayılıyoruz!

A small statue of a cat

Description automatically generated with medium confidenceA picture containing chessman

Description automatically generated

5. Buda Heykelcikleri, Mumluklar ve Budalı Buhurdanlıklar

Selamlama ( Namaste), Aydınlanma, Dünyaya Dokunma, Meditasyon, Öğretici duruşlarda ( Mudralar ) Buda heykelciklerimiz için tıklayın.

A picture containing indoor

Description automatically generated

A picture containing indoor

Description automatically generated

Buda heykelciklerinin duruşları ile ilgili detaylı blog yazımız için tıklayın.

6.  Arındıcırı Tütsüler ve Tütsülükler

Yoga, meditasyon severlerin hatta arınmayı, evini / ofisini / yaşam alanlarını arındırıp, şifa veren kokularla doldurmayı seven herkesin vazgeçilmezi olan ürünlerimiz için buraya bekleniyorsunuz :)

Graphical user interface, application

Description automatically generatedA picture containing indoor, gear

Description automatically generatedA picture containing indoor

Description automatically generated

7. Yedi Çakrayı Temsil Eden Ürünler

Doğu tıbbında yaygın kabul gören bir teoriye göre, etten kemikten olan bedenimizden başka bir de enerji bedenimiz var. Kanın bedenimizde dolaşması gibi, enerjinin de bedenimizde dolaştığına ve enerji düzgün akmadığında fiziksel ve ruhsal hastalıklar ortaya çıkabildiğine inanılıyor. Bu kurama göre bedenin orta hattında bulunan çakralar, güçlü enerji merkezleri. Çakra, Sankskritçe çark demek yani enerjinin bu merkezlerde çark gibi döndüğü düşünülüyor. Kuyruk sokumundan tepemize kadar hepimizde 7 ana enerji merkezi vardır. Evrensel enerjiyi bu çakra girişlerinden bedenimize alırız.

MiaMantra'nın çakraları temsil eden birbirinden güzel ürünleri için buraya tıklayın!

A picture containing tree, grass, outdoor, plant

Description automatically generated

8.  Japa Malalar / Niyet Kolyeleri

Uzun yıllardır Hindistanda bulunan bu niyet boncukları hem spiritüel uygulamalarda hem de aksesuar olarak kullanılmaktadır. Müslümanlıkta tesbih, Hindularda ve Budistlerde ise Japa Mala olarak bilinmektedir. Japa kelime anlamı itibarıyla Tanrı isimlerini zikretmek anlamında kullanılır. Mala ise öfke anlamındadır ve konsantre olmak amacıyla kullanılmaktadır. Mala kolyeler dua veya japa meditasyonu (mantra meditasyonu) sırasında kullanılan geleneksel boncuk dizeleridir. MiaMantra’da sizlerin beğenisine sunduğumuz mala kolyeler toprağa gömülerek arındırılmış doğal ve şifasına inandığımız taşlardan yapılmıştır. 

Mala kolyelerimiz ve diğer mistik takılarımız için buraya tıklayın!

A picture containing accessory

Description automatically generated

A picture containing green, accessory

Description automatically generatedA picture containing accessory

Description automatically generated

9. Esansiyel Yağ ve Buhurdanlıklar

Yoga, meditasyon severlerin hatta arınmayı, evini / ofisini / yaşam alanlarını arındırıp, şifa veren kokularla doldurmayı seven herkesin vazgeçilmezi olan bir ürün gamı daha! MiaMantra'da bulabileceğiniz seçenekler için buraya tıklamanız yeterli!

A picture containing indoor, cluttered

Description automatically generatedA picture containing plant

Description automatically generated

10.  Yoga Çorapları ve Dizlikler

Yoga pozları çalışırken kaymayı engelleyen veya sadece motivasyon kazandırmak için çorap, dizlik, tozluk gibi alternatifleri bir çok yerde bulabilirsiniz.

11. Yoga Pozlarını veya Sağlıklı Yaşamı İşaret Esprili Bardaklar / Kupalar / Suluklar

MiaMantra'da bulabileceğiniz seçenekler için buraya tıklamanız yeterli!A picture containing cup, mug, coffee, vessel

Description automatically generated

12. Yoga ile İlgili Şakacı veya Ciddi Tshirtler:)

İnternet üzerinde pek çok kaynaktan tedarik edebilirsiniz!

A picture containing person, clothing, child, young

Description automatically generated

13. Yoga ve Meditasyon Üzerine Kitaplar

Yoga ve meditasyon üzerine yazılmış oldukça fazla kaynağa artık ülkemizde de bir çok kaynaktan erişilebiliyor.A picture containing text

Description automatically generated

14.  Mandalalı Örtüler, Yastıklar, Duvar Askıları

Her şeyin mistik merkezini sembolize eden mandalalar meditasyon nesnesi olarak kullanılabilmektedir. Mandala Sanskritçe kökenli bir sözcük olup doğu dillerinde “enerjiyi saklayan kap” anlamında yorumlanabilir. Yani mandalayı yaparken ki hisleriniz, dileklerinizin bu mandala tarafından tutulduğuna inanılıyor. Çizimini ve boyamasını kendiniz yapmasanız bile herhangi bir mandalaya baktığınızda dahi rahatlatıcı etkisini hissedeceksinizdir. Mandala, ruhsal dinginliği, içsel huzuru ve sükuneti sağlamak açısından büyük öneme sahiptir. Güzel enerjiler yüklediğiniz bir mandalayı tılsım gibi üzerinizde taşımayı ya da duvarınıza asmayı tercih edebileceğiniz gibi, olumsuz enerjileri aktardığınız mandalaları da yakıp küllerini savurarak sembolik bir şifalanma süreci yaratabilirsiniz. Bu kategori için tıklayın!

15.  Aum Duvar Dekorları

Aum Sanskritçe bir ses, bir mantradır ve tüm seslerin anası olarak kabul edilir. A bedenin kök bölgesini, U karın bölgesini ve M de kaş merkezi, yani üçüncü gözü simgeler. Bu el yapımı ahşap panoda görüldüğü gibi Om sembolünün her kıvrımının, her çizgisinin bir anlamı ve yeri vardır. Üç tane eğri, bir tane yarım çember ve bir noktadan oluşan Om sembolünde altta yer alan eğri uyanma durumunu, üstteki eğri derin uykuyu sağdaki eğri ise uyku ile uyanıklık arasında yer alan rüya durumunu simgeler. Yukarıya açık olan yarım çember, yanılsama anlamına gelen Maya’dır, yani fiziksel dünya ve ruhsal dünya arasında bir çizgidir, nokta ise mutlak gerçekliği temsil etmektedir. Ürün kategorisi için buraya tıklayın!

A picture containing indoor

Description automatically generated

Bu fikirlerle size yardımcı olabileceğimizi umuyoruz, şefkat ve huzur hayatınızdan eksilmesin. Namaste!

 

Etiketler: yoga, meditasyon, hediye, armağan
Temmuz 12, 2021
Listeye dön
cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR